Over ons

Snel, flexibel en doelgericht

Als onafhankelijk adviesbureau voegen we waarde toe aan zowel gebouwen als infrastructuur, van hergebruik tot nieuwbouw

Kantoor ROSAR

ROSAR staat synoniem voor multidisciplinaire ingenieurskunst, waarbij we de expertise van onze medewerkers snel, flexibel en doelgericht inzetten. Geschikt voor projecten van elke omvang en in elke fase, van idee tot uitvoering en exploitatie. Onze specialisaties omvatten constructies, civiele techniek, bouwkunde, bouwfysica en installatietechniek. Wij blinken uit in vergunningverlening, toezicht, handhaving, kwaliteitsborging en omvatten ook expertises in ontwerp-, project- en bouwplaatsmanagement.

Onze kracht ligt in de samenwerking tussen deze disciplines, waardoor we vernieuwende, technisch hoogwaardige oplossingen realiseren. Als onafhankelijk adviesbureau voegen we waarde toe aan zowel gebouwen als infrastructuur, van hergebruik tot nieuwbouw. Wij pushen de grenzen van het mogelijke, altijd binnen de kaders van duurzaamheid en innovatie.

Voorlopers binnen de WKB

Onze ervaring in bouwtoezicht en -toetsing positioneert ons als voorlopers binnen de Wet Kwaliteitsborging. Kernactiviteiten zoals bouwbesluittoets, bouwtoezicht en projectbegeleiding vormen ons visitekaartje. Met samenwerking en vakpassie realiseren we de ambities van onze opdrachtgevers: van visie naar realisatie, van idee naar gebouw.

Bij ROSAR bouwen we niet alleen aan structuren, maar ook aan ambities. Onze aanpak is gericht op het creëren van ‘beeldvormende constructies en maakbare architectuur’, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Met ROSAR kiest u voor een partner die elk bouwproject transformeert in een succesverhaal.

Vergunning, toezicht en handhaving

Bij ROSAR, uw expert in vergunningenverlening, toezicht en handhaving, combineren we multidisciplinaire kennis in wet- en regelgeving, constructies, bouwkunde, bouwfysica en installatietechniek. Wij bieden flexibele, doelgerichte oplossingen voor elk project, van aanvraag tot uitvoering. Vertrouw op onze geïntegreerde aanpak voor een soepele realisatie van uw projecten.

Wet kwaliteitsborging

Als het gaat om deskundige kwaliteitsborging, staan wij als uw betrouwbare experts klaar. Met onze status als erkende en onafhankelijke kwaliteitsborger, onderstrepen we onze expertise met een BRL 5019 certificering. Vertrouw op onze gecertificeerde vaardigheden voor al uw kwaliteitsborgingsbehoeften.