VTH

Vergunning, toezicht en handhaving.

Wij bieden een ruim aanbod aan mogelijke projecten op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Meer informatie?

WKB

Wij zijn uw partner voor kwaliteitsborging.

ROSAR is een ervaren kwaliteitsborger in Zeeland, Zuid-Holland en Noordwest-Brabant.

Meer informatie?

Projectontwikkeling

In de dynamische wereld van projectontwikkeling brengt ROSAR grond, kapitaal en gebruikers samen om uitzonderlijke bouwprojecten te realiseren.

Vastgoedbeheer

Professioneel vastgoedbeheer met focus op rendement, klanttevredenheid en duurzaamheid voor eigenaren en huurders. Dat is vastgoedbeheer door ROSAR.

Toezicht

Wij bieden deskundig toezicht bij bouwprojecten, waarbij kwaliteit, veiligheid en efficiëntie centraal staan voor succesvolle realisatie.

Inventarisatie

We brengen de risico’s van uw project in kaart. Door vroegtijdige risicoanalyse voorkomen we ontwerpfouten en verzekeren we dat uw bouwwerk voldoet aan alle kwaliteitseisen. 

Toetsing

Wij controleren uw project op alle aspecten van het Bouwbesluit, inclusief constructie, brandveiligheid, duurzaamheid, gezondheid, energiezuinigheid en bruikbaarheid.

Kwaliteitcontroles

In de Wkb wordt het wettelijk verplicht om aantoonbare kwaliteit te leveren. ROSAR controleert of de kwaliteit voldoet aan de eisen en documenteert dit.

Multidisciplinaire ingenieurskunst

Als onafhankelijk adviesbureau voegen we waarde toe aan zowel gebouwen als infrastructuur, van hergebruik tot nieuwbouw. ROSAR staat synoniem voor multidisciplinaire ingenieurskunst, waarbij we de expertise van onze medewerkers snel, flexibel en doelgericht inzetten. Geschikt voor projecten van elke omvang en in elke fase, van idee tot uitvoering en exploitatie. Onze specialisaties omvatten constructies, civiele techniek, bouwkunde, bouwfysica en installatietechniek. Wij blinken uit in vergunningverlening, toezicht, handhaving, kwaliteitsborging en omvatten ook expertises in ontwerp-, project- en bouwplaatsmanagement.